Конкурс на участь в Українській школі політичних студій
|
|

г.Киев
|
Вже наче й спокусили. Але бачу перша сесія в той час, як я буду перебувати у поїздці до Польщі та Німеччини на цікаві мені заходи. Скажіть, отак як одразу дати сесій анонсують - пізніше не змінювалось?
|
|
|

Одеська обл.
|
Зазвичай ні. До того ж ніякі пояснення пропуску, тим більш первої сесії, не приймались. Якщо бачите, що не зможете бути, то краще подаватись наступного року ( конкурс кожен рік), ніж заробити репутацію "прогульщіка". А краще за все, звернутись безпосередньо до організаторів і запитати їх про дати, адже я випускник, але не володію всією інформацією.
|
|
|

г.Киев
|
Як на мене то участь в УШПС є назвичайно цікавою. Необхідно лише перемогти у конкурсі!
Цікаво яким буде конкурс на 1 місце???
|
|
|

|
Не можу не поділитись своїм життєвим досвідом відносно розширення світоглядуjavascript:emoticon(' ')
1-найбільший внесок,це постійні поїздки за кордон,ведення бізнесу і
співпраця з іноземцями(Європа).З роками приходить не тільки розуміння чужої мови,звичаїв,законів,але й чужої ментальності.Фактично ми дуже різні народи,складається враження,що Україна відстала на років 30 тільки
від Польщі.Щоразу більше мучить питання "як нам змінити країну?"javascript:emoticon(' ')
2-серйозно розширює світогляд перегляд публіцистичних програм.Хто має можливість дивитись НТВ+ той знає 10 каналів "Діскавері","Нешинел географік" та інші.Це всесвітні інноваційні телеканали на доступній мовіjavascript:emoticon(' ')
3-помаранчева революціяjavascript:emoticon(' ')
4-інтернетjavascript:emoticon(' ')
5-вища освітаjavascript:emoticon(' ')
|
|
|

Автономна Республiка Крим
|
я став учасником УШПС 2009. Лише ось не зрозуміло, що таке основний склад і базовий? Чи означає попадання в базовий склад, відсутність можливості поїздки до Страсбурга?
|
Добавлять новые темы и сообщения могут только зарегистрированные пользователи