Main page Forum Конкурс та новини Конкурс на участь в Українській школі політичних студій ...

Forum

• Contest

Журнал «Профіль» розпочав серію матеріалів «Герой нашего времени» про переможців програми «Простір змін»

Authorization

Registration      Forget your password?
Users

Конкурс на участь в Українській школі політичних студій

Message № 552

Ольга Веснянка г.Киев
Ольга Веснянка  17.01.2009, 14:12
Вже наче й спокусили. Але бачу перша сесія в той час, як я буду перебувати у поїздці до Польщі та Німеччини на цікаві мені заходи. Скажіть, отак як одразу дати сесій анонсують - пізніше не змінювалось?
Message № 561

Анатолій  Бойко Одеська обл.
Анатолій Бойко  18.01.2009, 20:33
Зазвичай ні. До того ж ніякі пояснення пропуску, тим більш первої сесії, не приймались. Якщо бачите, що не зможете бути, то краще подаватись наступного року ( конкурс кожен рік), ніж заробити репутацію "прогульщіка". А краще за все, звернутись безпосередньо до організаторів і запитати їх про дати, адже я випускник, але не володію всією інформацією.  
Message № 964

г.Киев
Олександр Кравчук  27.01.2009, 16:51
Як на мене то участь в УШПС є назвичайно цікавою. Необхідно лише перемогти у конкурсі!

Цікаво яким буде конкурс на 1 місце???
Message № 1100

Андрій Гончар  30.01.2009, 18:47
  Не можу не поділитись своїм життєвим досвідом відносно розширення світоглядуjavascript:emoticon('')
1-найбільший внесок,це постійні поїздки за кордон,ведення бізнесу і
співпраця з іноземцями(Європа).З роками приходить не тільки розуміння чужої мови,звичаїв,законів,але й чужої ментальності.Фактично ми дуже різні народи,складається враження,що Україна відстала на років 30 тільки
від Польщі.Щоразу більше мучить питання "як нам змінити країну?"javascript:emoticon('')
2-серйозно розширює світогляд перегляд публіцистичних програм.Хто має можливість дивитись НТВ+ той знає 10 каналів "Діскавері","Нешинел географік" та інші.Це всесвітні інноваційні телеканали на доступній мовіjavascript:emoticon('')
3-помаранчева революціяjavascript:emoticon('')
4-інтернетjavascript:emoticon('')
5-вища освітаjavascript:emoticon('')
Message № 1858

Айдер Осман Автономна Республiка Крим
Айдер Осман  05.03.2009, 16:21
я став учасником УШПС 2009. Лише ось не зрозуміло, що таке основний склад і базовий? Чи означає попадання в базовий склад, відсутність можливості поїздки до Страсбурга?
Добавлять новые темы и сообщения могут только зарегистрированные пользователи
Preview
X Close