Main page Forum Конкурс та новини Не пропустіть - переможці "Простору Змін" в загальнонаціональному ...

Forum

• Contest

Журнал «Профіль» розпочав серію матеріалів «Герой нашего времени» про переможців програми «Простір змін»

Authorization

Registration      Forget your password?
Users

Не пропустіть - переможці "Простору Змін" в загальнонаціональному ефірі

Message № 1326

GRaergaerg sdfvgadsgr Рiвненська обл.
GRaergaerg sdfvgadsgr  05.02.2009, 17:07
не смію питати як обирали переможців про яких готувалися сюжети...
Message № 1328

Євген Матвієнко
Євген Матвієнко  05.02.2009, 17:33
Обирали співробітники ICTV за власними критеріями. Ми мали принципову домовленість про співпрацю і не ставили жодних умов.
Message № 1350

GRaergaerg sdfvgadsgr  06.02.2009, 10:10
ясненько.
Message № 1351

GRaergaerg sdfvgadsgr  06.02.2009, 10:11
а коли буде відео? бо в мене айсітіві не показує
Message № 1353

Андрій Максимович Львiвська обл.
Андрій Максимович  06.02.2009, 12:11
Шановний Євгене та члени команди "Простору змін",

щоб не виникало запитань про відбір сюжетів, чи не могли б схожі повідомлення розсилатися електронною поштою всім переможцям проекту? До повідомлення можна було б і додати пояснення щодо відбору сюжетів (про відбір сюжетів безпосередньо ICTV тощо).

Крім того, наскільки знаю, відбулася зустріч А. Яценюка в рамках проекту "Фронт змін", зокрема з учасниками "Простору змін". Учасник зустрічі, теж Переможець програми, повідомив мені, що запросили Переможців з Києва ТА тих, хто висловиви зацікавлення у діяльності у Фронті змін також. Мабуть, були б учасники, які радо і приїхали б на зустріч, навіть за свій кошт (так, сам хоч і зі Львова, але дуже часто буваю у Києві). Прошу Вас надалі інформувати всіх учасників проекту про схожі зустрічі.

Також був би вдячний, якби можна було дізнатись, коли відбудеться зустріч учасників, зокрема презентації проектів по Україні. Це суттєво допоможе у плануванні особистого часу.

Впевнений, що ці ініціативи допоможуть Проекту відповідати принципам прозорості і відкритості, на яких він заснований.

З повагою,

Андрій  
Message № 1356

Роман  Вибрановський г.Киев
Роман Вибрановський  06.02.2009, 13:30
Андріє

Щодо розсилки - обов"язково зробимо, можливо навіть будемо робити розсилку всіх новин або тижневі бюлетені

Щодо зустрічі з Яценюком - обіцяємо надалі Вас інформувати максимально. Зустріч з Яценюком була неформальною, і з доволі великою аудиторією, ми фізично не могли всіх вмістити.  Тому запрошували тих, хто сам звертався з відповідним проханням.

За будь-яких умов зустріч з переможцями у засновника фонду відбудеться в крамках форуму, яким ми плануємо орієнтовно на березень. Дата залежить від того, наскільки швидко наглядова рада зможе опрацювати грантові заявки - адже на форумі ми оголошуватимемо переможців та проекти, яким фонд надасть фінансування

щлодо відбору ICTV - як журналіст за освітою переконаний, що редакційне рішення, яке приймаєтсья на основі знання аудиторії та її потреб - це святе, на нього впливати не можна. Тому ми під час обговорення проекту з представниками каналу розповіли пор переможців та домовилися, що саме журналісти визначають про кого розповідати
Message № 1374

Юрій Лопатинський
Юрій Лопатинський  06.02.2009, 23:19
щойно зрозумів про що йдеться.
до мене звертався львівський журналіст ICTV і тільки з проханням зробити сюжет про проект соціальне таксі.
жодного слова про "простір змін".

буду чекати розміщення відеофайлів на сайті.

Message № 1410

Роман  Вибрановський г.Киев
Роман Вибрановський  08.02.2009, 16:39
Юрій Лопатинський
сюжет про проект соціальне таксі.
жодного слова про "простір змін".

Юріє

про те що герої сюжетів - переможці програми згадують в підводці ведучої

Нам насправді важливіше щоб розповіли про проекти, а не про конкурс...
Message № 1433

Андрій Максимович Львiвська обл.
Андрій Максимович  08.02.2009, 23:12
Дякую за відповідь, Романе! Звісно, цілком підтримую редакційну політику, незалежність і незаангажованість ЗМІ, мій коментар стосувався інформування учасників про схожі проекти. Дякую Вам за таку ініціативу!

Message № 1961

Олексій Лупоносов г.Киев
Олексій Лупоносов  11.03.2009, 21:32
А где сюжеты то? Хоть один есть в нете...  
Добавлять новые темы и сообщения могут только зарегистрированные пользователи
Preview
X Close